Praise Him loopt warm voor nieuw muzikaal seizoen

15 augustus 2012

DORDRECHT - Op donderdagavond 30 augustus start het Chr. Gemengd Drechtstedenkoor Praise Him met de eerste koorrepetitie in de Andreaskerk in Dordrecht. Het is de opmaat naar het eerste concert op 27 oktober in de Dordtse Dom. Een avond waar een aantal prominente solisten aan zullen meewerken. Ondermeer de sopraan Kathelijn van Dongen en de fluitist Kees Alers.

In de afgelopen maanden heeft dirigent Jan Quintus Zwart in alle rust de muzikale hoofdlijnen voor Praise Him uitgewerkt. ,,Het wordt een mooi seizoen”, zegt hij met overtuiging. Daarom worden belangstellenden hartelijk uitgenodigd de eerste repetitieavond vrijblijvend bij te wonen. Een unieke kans om met Praise Him als regionaal koor kennis te maken. Zowel mannen als vrouwen zijn vanaf 19.30 uur hartelijk welkom in de Andreaskerk, Jacob van Heemskerckstraat 19,30 uur in Dordrecht.  

Informatie: (078) 612 10 64 Info@praisehim.nl www.praisehim.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.