Papeterspad drie weken lang dicht

17 augustus 2012

DORDRECHT - Het Papeterspad zal vanaf maandag 20 augustus gesloten zijn voor autoverkeer vanaf de Singel en het Geldelozepad. Woningen aan het Papeterspad kampten namelijk al lange tijd met wateroverlast bij langdurige of hevige regenval. Hiervoor gaat nu een oplossing worden gerealiseerd in de vorm van een waterberging onder de groenstrook naast de weg.

Auto's kunnen omrijden via de Dokweg en de Havenstraat. Fietsers en voetgangers kunnen nog wel steeds van het Papeterspad gebruik maken.

Op vrijdag 7 september, dus bijna 3 weken later, zal e.e.a. alweer gerealiseerd zijn en kan iedereen weer gebruik maken van het Papeterspad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.