Groene groeten uit Dordt

29 augustus 2012

DORDRECHT - Afgelopen weekend besloten een aantal GroenLinksers om het winkelende publiek op de Voorstraat alvast een voorproefje te geven van de verkiezingskraam die zaterdag 1 september a.s. in de binnenstad zal staan.

Zij wensten het winkelende publiek op de Voorstraat de Groene Groeten uit Dordt toe. En met goede reden, wan in het Vara radioprogramma "Vroege Vogels" werd GroenLinks uitgeroepen tot de groenste partij van Nederland! Geïnteresseerden konden met de dames "Rood" en "Groen" op de foto. Jong en oud deden hier aan mee. En… zelfs de concurrentie had er plezier in!

Eet smakelijk
Op zaterdag 1 september a.s. biedt GroenLinks u een gezonde boterham met kaas aan. Vanaf 10:30 uur zullen GroenLinksers op de kruising van de Voorstraat en de Vriesestraat een kraam bemensen waar u met al uw vragen over GroenLinks en de komende verkiezingen terecht kunt.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.