Politie zoekt getuigen van afvalstorting

01 september 2012

DORDRECHT - De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de storting van illegaal afval in het buitengebied van Dordrecht. Tussen donderdagavond 30 augustus en zaterdagochtend 1 september stortten onbekenden het afval op een onverharde weg tussen de Oude Veerweg en de Bovenweg.

Het bleek te gaan om een grote hoeveelheid troep met onder meer auto-onderdelen en jerrycans. Er zaten ook verfemmers bij, waarvan een deel van de inhoud op en in de bodem terecht is gekomen. De politie heeft de gemeente ingeschakeld om het afval op te laten ruimen.
Wie gezien heeft wie het afval gestort heeft of andere informatie heeft die leidt naar de dader(s), wordt gevraagd de politie te bellen. Met kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar wijkteam Dordrecht Oost of anoniem naar 0800-7000 (gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.