Fransen met softdrugs aangehouden

01 september 2012

DORDRECHT -  Drie Fransen van 21 jaar uit Reims zijn op 31 augustus op de Rijkstraatweg aangehouden. De drie reden met nog een vierde man in één auto op de A16 en kregen voor een routinecontrole een volgteken.

Drie van de vier mannen bleken softdrugs bij zich te hebben; in totaal zo’n vijftig gram. De boetes van in totaal zo’n 1000 konden de mannen niet betalen, waarop ze naar het bureau meekonden. Na hun verhoor zijn ze heengezonden. De vierde man in de betreffende auto had geen softdrugs bij zich en kon direct zijn weg vervolgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.