16-jarige automobilist rijdt jongetje aan

02 september 2012

DORDRECHT - Een 16-jarige jongen uit Dordrecht is op 1 september rond 21.45 uur aangehouden. De jongen reed als passagier met een paar vrienden in één auto en verwisselde op de Waterhoenstraat van plaats met de bestuurder.

Toen hij wegreed, botste hij tegen een spelend jongetje van twee jaar oud aan. Omstanders zagen het gebeuren en belden 112. Het jongetje werd naar het ziekenhuis gebracht, waar geconstateerd werd dat hij geen letsel had. Zijn loopfietsje raakte beschadigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.