DeetosSnel kijkt uit naar eerste thuiswedstrijd

03 september 2012

DORDRECHT -  Afgelopen weekend startte de competitie van de Ereklasse voor DeetosSnel/Volhuis tegen Unitas/Perspectief. Voor aanstaande zaterdag staat de eerste thuiswedstrijd tegen PKC/Hagero op de agenda.

De selectie van DeetosSnel kent vele nieuwe gezichten. De aanvullingen komen uit de eigen jeugdopleiding, de tweede selectie en van buiten de vereniging. De totale selectiegroep is met de komst van de spelers Jaimy Roos (Fortuna/MHIR), Dennis de Vogelaere (Catba Antwerpen), Marloes Veenstra (SDO), Annelies Kop (Sporting Delta) en de eigen jeugdspelers Bo van Bodegraven, Jens de Bruijn en Nando van Ooijen stevig verjongd. Enthousiast en ambitieus is de selectie enige weken geleden begonnen met de voorbereiding. Aanstaand weekend staat hen de eerste krachtmeting thuis te wachten tegen PKC/Hagero.

DeetosSnel pakt deze gelegenheid aan om het nieuwe seizoen feestelijk in te luiden. De wedstrijd wordt omlijst met gezelligheid voor jong en oud, er zijn activiteiten voor de kinderen en de wedstrijd kan gevolgd worden onder het genot van een hapje en drankje.

De wedstrijd start aanstaande zaterdag aan de Vorrinklaan om 16.00 uur.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.