Verdachte van dieseldiefstal aangehouden

03 september 2012

DORDRECHT - Een 20-jarige man uit Dordrecht is op 2 september op de Beerpolderweg aangehouden. Getuigen meldden rond 21.00 uur dat onbekenden zich verdacht ophielden bij een paar onbemande hijskranen die daar langs de spoorlijn stond opgesteld en ze belden de politie.

Agenten zagen al snel dat er uit de tank van een van de hijskranen vermoedelijk diesel was gestolen. In de directe omgeving werd de verdachte gevonden en aangehouden. Zijn auto stond in de buurt. In de auto stond een grote tank die met vermoedelijk met diesel was gevuld. De auto en de inhoud zijn in beslaggenomen. De verdachte wordt na een nacht cel verhoord en de politie zet het onderzoek voort.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.