PvdA in gesprek met Marokkaanse Buurtvaders in Krispijn

03 september 2012

DORDRECHT - De PvdA bezocht zaterdagmiddag 1 september 2012 de wijk Krispijn, waar men in gesprek ging met de buurtbewoners van Oud en van Nieuw Krispijn.

Om 16.00 uur bezochten de PvdA'ers wijkcentrum Nieuw Krispijn De Ducdalf, waar men een gesprek had met de Marokkaanse Buurtvaders. 
 
PvdA'er Mohammed Mohandis van de PvdA Kandidatenlijst kwam zelf ook naar Dordrecht voor een bezoek. Hij ging ook in gesprek met de Marokkaanse Buurtvaders over hun ervaringen in Krispijn met jongeren.
De Marokkaanse Buurtvaders verzorgden allerlei hapjes en drankjes.
 
Foto: Dawn Eve van Norden
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.