Politie zoekt getuigen van onenigheid met gewonde

05 september 2012

DORDRECHT - Op dinsdagavond 4 september heeft de politie twee mannen aangehouden in verband met een onenigheid waarbij een 30-jarige man gewond raakte. Het voorval vond plaats op de Vorrinklaan rond 20:20 uur.

Een getuige belde de politie over de onenigheid, waarop agenten direct ter plaatse gingen. Op de galerij van een flat op de Vorrinklaan troffen de agenten het tweetal, van 48 en 50 jaar uit Dordrecht, bij een woning waar een ruit gesneuveld was. Het 30-jarige slachtoffer bleek te zijn weggefietst naar de Frank van der Goesstraat. Hij had enkele verwondingen en is ter behandeling opgenomen in het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de onenigheid.

Getuigen
Bent u getuige van deze onenigheid geweest en heeft u nog niet met de politie hierover gesproken? Of heeft u andere informatie die van belang zou kunnen zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.