Aanpassing verkeerslichten Laan der Verenigde Naties

05 september 2012
Aanpassing verkeerslichten Laan der Verenigde Naties

DORDRECHT - De gemeente Dordrecht heeft de afstelling van de verkeerslichten bij de aansluiting van de Laan der Verenigde Naties op de A16 aangepast. Met deze aanpassing kan het verkeer naar verwachting goed doorstromen. Maandag en dinsdag stroomde het verkeer richting de A16 niet goed door bij het vernieuwde kruispunt.

Afgelopen weekend vonden de laatste asfaltwerkzaamheden op de Laan der VN plaats. Sinds maandag rijdt het verkeer over het nieuwe gedeelte van de Laan der VN. De verkeersstroom vanuit het centrum naar de oprit van de A16 richting Rotterdam gaf problemen. Dat had te maken met de nieuwe verkeersregelinstallaties (verkeerslichten) op het kruispunt.

De komende tijd blijft de gemeente het verkeer op de Laan de VN monitoren om eventuele problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

De Laan der VN was toe aan groot onderhoud. Met het groot onderhoud heeft de gemeente meteen de kans gegrepen om de doorstroming, de luchtkwaliteit, de verkeersveiligheid, en uitstraling op de Laan der VN te verbeteren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.