Schaaksociëteit de Willige Dame in Dordrecht begint dertigste jaargang

05 september 2012
Schaaksociëteit de Willige Dame in Dordrecht begint  dertigste jaargang

DORDRECHT -  Schaaksociëteit de Willige Dame is aan de dertigste jaargang begonnen. Inmiddels is de schaakclub een kwart eeuw in poffertjessalon Visser te vinden op de dinsdagavond.

Voorzitter Cor Paans wees op de historie bij de opening van het nieuwe seizoen met drie teams in de buitencompetitie. Jacques Hennekes verdedigt zijn titel.

Het lunchschaken elke woensdag vanaf half één is ook een activiteit, die door de Willige Dame mee mogelijk wordt gemaakt in Vissers Poffertjessalon van Jaap Mol, die zelf ook regelmatig een partij mee schaakt.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.