Bouwer van de Ark van Noach gaat een musical ontwikkelen

05 september 2012
Bouwer van de Ark van Noach gaat een musical ontwikkelen

DORDRECHT -  Johan Huibers, bouwer van de Ark van Noach gaat een musical ontwikkelen over de zondvloed, inclusief golven. "Ik wil met de musical de wereld in en mensen laten zien wat er gebeurd is en hoeveel liefde God had voor Noach en zijn familie." Volgens Huibers is het de bedoeling dat het verhaal van de Ark dichtbij de mensen wordt gebracht.

Bekijk hieronder het video-fragment:

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.