Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs breidt uit met online dienst: MKB-Coach

11 januari 2012

DORDRECHT - Visser & Visser heeft onlangs haar dienstverlening uitgebreid met MKB-Coach. MKB-Coach is een online platform waarmee ondernemers efficiënt hun administratie kunnen voeren. In 5 minuten per week uw administratie doen? Het wordt mogelijk met MKB-Coach. Visser & Visser biedt MKB-Coach aan als uitbreiding op haar bestaande diensten zoals accountancy, belastingadvies, pensioenadvisering, salarisverwerking en interim dienstverlening om de ondernemer volledig te kunnen ontzorgen. 

Jasper Visser, accountmanager bij MKB-Coach vertelt: “De mkb-er wil in deze turbulente tijden graag een accountant die meedenkt. Relevante cijfers en periodieke coaching zijn behoeftes die bij veel ondernemers gesignaleerd worden. Het product MKB-Coach hebben wij daarom optimaal ingericht op deze vraag. We nemen het hele boekhoudproces van de ondernemer over, zodat de ondernemer alleen maar zijn facturen hoeft in te scannen. Door een koppeling met de bankrekening van de ondernemer en zelfs met het kassasysteem neemt boekhouden niet meer dan 5 minuten per week in beslag. 

MKB-Coach verwerkt de gehele boekhouding digitaal en zet de informatie om in relevante cijfers. Deze cijfers zijn altijd en overal inzichtelijk via een persoonlijk dashboard. Heldere stuurindicatoren en de mogelijkheid om analyses te maken met een druk op de knop maakt dat ingrijpende beslissingen nu op basis van actuele cijfers kunnen worden genomen. Door een persoonlijke coach te verbinden aan een ondernemer kan de ondernemer deze beslissingen nemen met behulp van deskundig advies. Niet alleen periodieke gesprekken over de cijfers maar ook vragen stellen via telefoon, e-mail, videobellen en zelfs via het dashboard. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.