Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs in top 30 accountantskantoren

06 september 2012
Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs in top 30 accountantskantoren

DORDRECHT - Visser & Visser is een nieuwe naam in de Top 30 van accountantskantoren in Nederland. Dit meldt AccountancyNieuws, het vakblad voor de accountancybranche. De toetreding tot de Top 30 is enerzijds te danken aan een aantal fusies en overnames binnen de branche en anderzijds aan de groei van Visser & Visser.

Directievoorzitter Steef Visser vertelt: “Onze organisatie groeit autonoom, ondanks de moeilijke economische tijden. De combinatie van kwaliteit en vertrouwen geeft cliënten reden om met ons als accountant en adviseur samen te werken. We vinden het belangrijk om de accountant te zijn die in de regio te vinden is, wij bieden de voordelen van enerzijds een grotere organisatie en anderzijds de betrokkenheid bij de cliënt. Innovatie is daarbij een absolute vereiste. We denken continu na hoe we cliënten optimaal kunnen bedienen, zowel in deskundigheid als in technische mogelijkheden. Binnenkort lanceren we een dienst met voor iedere ondernemer een dashboard, absoluut een product met toekomst. Steeds weer een stap verder!”

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs werkt met ruim 200 medewerkers vanuit vestigingen in Apeldoorn, Barendrecht, Barneveld, Dordrecht, Gouda, Middelharnis en Oud-Beijerland.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.