Politie houdt drie verdachten aan na onenigheid

08 september 2012

DORDRECHT -  Politieagenten hebben drie jongens aangehouden die mogelijk betrokken zijn geweest bij een onenigheid in de Louise de Colignystraat. Daarbij zou mogelijk geprobeerd zijn een 49-jarige man te steken.

Kort daarvoor zou het drietal hebben geprobeerd de mobiele telefoon van zijn dochter te stelen. Toen de man, van 49 jaar uit Dordrecht, probeerde de jongens weg te jagen werd hij geprikt, vermoeddelijk met een mes. Politieagenten hebben de drie jongens aangehouden die mogelijk bij het incident betrokken waren. Het drietal, van 16 en 17 jaar uit Rotterdam en Capelle aan den IJssel, zit nog vast op het politiebureau en wordt verhoord. Het slachtoffer liep een oppervlakkig wondje op. Hij hoefde hiervoor niet behandeld te worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.