Man raakt licht gewond bij steekincident

09 september 2012

DORDRECHT -  Op de Spuiweg heeft in de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 01:05 uur een ruzie plaatsgevonden die ontaarde in een steekpartij. Hierbij raakte een 21-jarige man uit Waalwijk licht gewond.

De dader reed daarna weg op een blauwe scooter. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld, waarbij ondermeer gebruikt werd gemaakt van een helikopter. De dader werd echter niet aangetroffen. Het slachtoffer is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigen
De politie onderzoekt de toedracht van het incident en vraagt getuigen om zich te melden. De vermoedelijke dader is een man van ongeveer 23 jaar oud met een donkere huidskleur. Hij is ongeveer 175 of 180 cm lang, heeft een normaal postuur en droeg een pet. Hij reed weg op een blauwe scooter.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.