Campagne Vergaderen in Dordrecht van start

10 september 2012
Campagne Vergaderen in Dordrecht van start

DORDRECHT - Op vrijdag 7 september ging de campagne “Vergaderen in Dordrecht” van start met het ontsluiten van de website www.indordrecht.nl/vergaderen. Wethouder Jasper Mos en Gerben van der Baaij (Dordrecht Marketing) openden op deze dag de website.

Gerben van der Baaij legt uit:”De mogelijkheden van de vergaderaccommodaties in Dordrecht zijn een relatief onontgonnen terrein, waarbij het aanbod gekenmerkt wordt door veelal bijzonder (historische), relatief kleinschalige locaties nabij de binnenstad. Er is veel te winnen, als de vergadermogelijkheden communicatie-technisch ontsloten worden. Voorwaarde is bundeling van informatie en een een collectieve marketinginspanning.  Een duidelijke opbouw in tijd, boodschap en doelgroepbereik is noodzaak. Dit vraagt continuïteit in aandacht en beschikbare gelden”.

Dordrecht Marketing nam het initiatief om het project “Vergaderen in Dordrecht en omgeving” handen en voeten te geven en de eerste ontsluiting van de mogelijkheden te realiseren. Het is echter niet zo dat zij eindverantwoordelijke voor dit traject blijft. In de toekomst moet het project gedragen worden door alle partijen.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.