Bezichtig.nu lanceert nieuw logo en website

11 september 2012
Bezichtig.nu lanceert nieuw logo en website

DRECHTSTEDEN - Op maandag 10 september heeft Bezichtig.nu Internetdiensten uit Papendrecht haar nieuwe logo en website gepresenteerd.

Bezichtig.nu is in de regio vooral bekend als het bedrijf achter de digitale steden Dordrecht.net, Papendrecht.net, Alblasserdam.net, Ambacht.net en Zwijndrecht.net.

Hans Huisman legt uit: "Bezichtig.nu bestaat inmiddels 12,5 jaar we hebben meer dan 250 websites mogen bouwen voor bedrijven en organisaties uit de Drechtsteden en daarbuiten. Het werd tijd onze ervaring eens te uiten in een nieuwe huisstijl en website.

Het "oog" blijft ook na ruim 12,5 jaar bestaan en zal er met frisse blik op toezien dat uw website geheel op orde komt en voldoet aan de nieuwste specificaties op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en webdesign.

Gekozen is voor de tinten blauw, omdat deze een duurzame uitstraling met zich meedragen. Tevens ziet u in ons symbool een vis, een toespeling naar het Ichthus-teken en verder een symbool van gestroomlijnde voortbeweging. Kortom, een huisstijl waar wij weer een aantal jaar op een frisse manier mee naar buiten willen treden!"

Zie www.bezichtig.nu

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.