Ds. G.J.H. Vogel nieuwe predikant in Dordrecht / Zuidhoven

11 september 2012

DORDRECHT – Afgelopen weekeinde is ds. G. J. H. Vogel bevestigd als predikant van de christelijke gereformeerde kerk (cgk) te Dordrecht-Zuid. De kerk staat in Zuidhoven, de wijk die een halve eeuw bestaat.

De Zuidhovenkerk is de naam van de Christelijke Gereformeerde Kerk Dordrecht-Zuid.

Jezus Christus is hoofd van de Kerk. Als leden van de kerk leven wij onder zijn leiding in deze wereld en in deze tijd, maar gaan daar niet in op. Wij zien uit naar de dag van zijn wederkomst. De liefde van Jezus, zijn vriendelijkheid, openheid en inzet om alles te geven om verloren mensen tot zijn Vader te kunnen leiden, is ons voorbeeld om na te volgen.

Wij zijn ook een gereformeerde kerk. De belijdenissen van de Reformatie hebben ons hart. Maar gereformeerd, opnieuw gevormd, worden is een blijvend proces. Hiervoor is de Bijbel, het Woord van God, onze enige bron en norm. Deze is bepalend voor wat verkondigd wordt in de kerkdiensten en voor wat wij zingen uit de liederenschat van de kerk van alle tijden.

Voor meer informatie over de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland, zie CGK.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.