ToBe Popkoor zoekt nieuwe leden

11 september 2012
ToBe Popkoor zoekt nieuwe leden

DORDRECHT - Het HartKoor van Stichting ToBe heeft plek voor nieuwe leden. Ben je geinteresseerd? Je bent van harte welkom om aan een gratis proefles deel te nemen op maandag van 20.30 tot 21.45 uur en kennis te maken met dit swingende popkoor. Iedereen is welkom, leeftijd speelt geen rol en je wordt aangemoedigd vol overgave mee te zingen. Amateurzangers(-essen) hoeven geen auditie te doen en het is niet verplicht om noten te kunnen lezen. Aanmelden voor de proefles kan via klant@stichtingtobe.nl Meer info over de deelnamekosten voor het seizoen 2012-2013 vind je op www.stichtingtobe.nl/muzieksamenspel

 
Het HartKoor is het popkoor van Stichting ToBe en staat onder leiding van dirigent Randy Derkhof. Het repertoire bestaat uit de nieuwste pophits en wordt regelmatig ververst en varieert van ‘ A littte less conversation’(Elvis/Junkie XL) tot ‘Everybody’s changing (Keane)’ en van ‘If you don’t know me by now (Harold Melvin & the Blue Notes)’ tot ‘I gotta feeling (Black Eyed Peas)’. Iedere maandag wordt er tussen 20.30 en 21.45 met veel plezier en inzet gerepeteerd in de Muziekschool van ToBe aan de Munt 5 in Dordrecht. Soms zijn er ook openbare optredens in de stad bij bijvoorbeeld culturele manifestaties, zoals Voorstraat Noord Festival of Kerstmarkt.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.