Herbestrating van wegen zorgenkind in Dordrecht

12 september 2012

DORDRECHT -  De herbestrating van de Visstraat en de Wijnstraat duurde veel langer, dan eerst aangegeven, en het resultaat was niet goed. De Reeweg door Reeland lag ook veel langer open. De Jagerweg in Sterrenburg 2 is ook een voorbeeld, waar telkens de weg opnieuw open moest.

KDe herbestrating van wegen  lijkt een zorgenkind in Dordrecht te zijn, waarover columnisten regelmatig schrijven.

 

De herbestrating van de Visstraat: Kronkelaar sluit op de volgende wijze zijn verhaal in Dordt Centraal vandaag af:

arom duurt het anders zo lang om 100 tot 150 meterstraat te vervangen?

Van een stadsbestuur dat houdt van doorpakken zou je verwachten dat er spoed achter gezet wordt om de boel in orde te krijgen. Er gebeurt echter niets. Terwijl aannemers in het hele land schreeuwen om werk, is er blijkbaar niemand die even kan komen herbestraten. Laten we hopen dat het probleem sneller wordt opgelost dan dat van de losgelaten wandtegeltjes van de tunnel in de Laan der VN...    

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.