PvdA enthousiast weer grootste partij in Dordrecht

13 september 2012
PvdA enthousiast weer grootste partij in Dordrecht

DORDRECHT - De PvdA heeft een enthousiast persbericht uitgegeven op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. De tekst:

PVDA WEER DE GROOTSTE PARTIJ IN DORDRECHT

De PvdA heeft een geweldig resultaat geboekt, 39 zetels in de Tweede Kamer. Het zag er lange tijd helemaal niet naar uit dat een dergelijke uitslag weer mogelijk was. De PvdA is uit een diep dal geklommen.

Wij danken de kiezers dan ook voor het in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast feliciteren wij ook de VVD, D66 en 50 Plus met het behaalde resultaat.

De PvdA is inmiddels weer de grootste parij van Dordrecht!! 26,7% van de Dordtse kiezers stemde PvdA.
En daar danken wij al die Dordtse kiezers voor. Zij geven hun vertrouwen weer aan de PvdA.

De PvdA heeft intensief en enthousiast campagne gevoerd, onder leiding van de nieuwe lijsttrekker Diederik Samsom. Het verhaal van de PvdA is helder: stop de afbraak en investeer in de toekomst van een beter Nederland. Met zorg voor elkaar, en niet ieder voor zichzelf.

Er is een fantastische campagne gevoerd, niet alleen landelijk maar ook in Dordrecht. Met een enthousiast team - o.l.v. Wouter van der Spoel, campagnecoordinator - hebben allerlei acties plaatsgevonden en zijn we zichtbaar geweest.

Veel nieuwe - vooral ook jonge - mensen hebben meegedaan, en zij willen zich ook verder blijven inzetten voor de PvdA.

De PvdA is een levendige, enthousiaste partij, met haar wortels in een ver verleden, opkomend voor mensen die het moeilijk hebben en kansen creëren zodat iedereen mee kan doen. Dat blijven we doen, ook in Dordrecht.

De PvdA blijft actief. Volg ons via de (binnenkort vernieuwde) website www.pvdadordrecht.nl en via facebook. Maar ook hopen we je persoonlijk te ontmoeten.

We gaan door met een aantal opgestarte activiteiten, zoals ons maandelijks terugkerende Rode Cafe in Merz. De volgende bijeenkomst op donderdag 4 oktober a.s. en staat in het teken van de Amerikaanse verkiezingen, met als gastspreker Kirsten Verdel, stafmedewerker van Obama in 2008.

De PvdA staat zaterdag 15 september a.s. met een kraam op de Statenplaats in de Dordtse binnenstad i.v.m. De Raad op Straat. Tot ziens op 15 september. Wij zijn er van 12-16 uur om met je in gesprek te gaan.

Wij willen graag het in ons gestelde vertrouwen vasthouden en ook in 2014 een goed resultaat behalen.

Fractie en bestuur PvdA Dordrecht

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.