RTV Dordrecht brengt 'Bach Journaal' op televisie

13 september 2012

DORDRECHT - In samenwerking met de organisatie van het Bach Festival Dordrecht brengt RTV Dordrecht vanaf zaterdag het 'Bach Journaal'. Deze speciale uitzendingen rondom het Bach Festival zullen een  impressie geven van het Dordtse festijn dat in teken staat van de beroemde componist.

Het Bach Journaal is te zien op zaterdag 15, dinsdag 18, donderdag 20 en zaterdag 22 september op de lokale zender van Dordrecht. De uitzendingen starten om 18.00 uur, na de reguliere nieuwsuitzending. Het Bach Journaal wordt ieder uur herhaald en zal een actueel en laagdrempelig karakter hebben.

RTV Dordrecht en het Bach Festival Dordrecht hopen met de programma's een brede groep van de Dordtse bevolking te laten genieten van het werk van één van de meest invloedrijke musici uit de geschiedenis van de klassieke muziek. Als publieke omroep ziet RTV Dordrecht het als een waardevolle taak om deze hoogtepunten uit de muzikale barok onder de aandacht te brengen.

Het Bach Journaal zal vaste onderdelen kennen als een portret van een bijzonder musicus, de tip van de dag, een concertimpressie en reacties van festivalgangers. Het programma wordt in overleg met het Festval samengesteld door ondermeer Marjolein Vos, Maxine van Haeren en Fokko van der Straaten.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.