Beter voor Dordt (BVD) markeert positie grootste partij in Dordrecht

14 september 2012

DORDRECHT -  Beter voor Dordt (BVD) laat op de eigen website weten, in de vorm van een gelukwens, de grootste politieke partij in Dordrecht te zijn. Het is ook een reactie in de vorm van een gelukwens, op de claim van de PvdA op de eigen website weer de grootste partij van Dordrecht te zijn.

Op 19 maart 2014 mogen de stemgerechtigden Dordtenaren bepalen wie de grootste partij lokaal is of blijft....

Bij de kamerverkiezingen kwamen PvdA en VVD in de stad als nummer één en twee uit de bus.  BVD markeert op de eigen website de realiteit in de gemeenteraad van Dordrecht. PvdA heeft er zes zetels. De VVD vijf. BVD zit op dertien zetels.

De verklaring:

 

Nu de uitslag zo goed als definitief is vindt de fractie van BETER VOOR DORDT het als grootste politieke partij in Dordrecht tijd voor een felicitatie aan alle partijen die bij de landelijke verkiezingen een mooi resultaat behaald hebben.

We wensen de partijen veel succes en wijsheid de komende periode met hun verkenning naar de mogelijkheden voor een stabiele regering.Namens de fractie van BETER VOOR DORDT,

David Schalken-den Hartog
Fractievoorzitter

 

Bericht PvdA Dordrecht:

 

De PvdA heeft een geweldig resultaat geboekt, 39 zetels in de Tweede Kamer. Het zag er lange tijd helemaal niet naar uit dat een dergelijke uitslag weer mogelijk was. De PvdA is uit een diep dal geklommen.

Wij danken de kiezers dan ook voor het in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast feiciteren wij ook de VVD, D66 en 50 Plus met het behaalde resultaat.

De PvdA is inmiddels weer de grootste parij van Dordrecht!! 26,7% van de Dordtse kiezers stemde PvdA.
En daar danken wij al die Dordtse kiezers voor. Zij geven hun vertrouwen weer aan de PvdA.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.