Ludieke djembe workshop in Parkhuis

14 september 2012
Ludieke djembe workshop in Parkhuis

DORDRECHT - Op vrijdag 7 september kwamen personeelsleden met familie en familieleden van de bewoners van het Parkhoff bij elkaar in het Trefpunt van het Parkhuis om een spetterende workshop djembe te volgen. Dit gebeurde op initiatief van 2 collega's, Claryanne Bakker en Dorien Henneman, n.a.v het aankomend 5-jarig bestaan van het Parkhoff, een buitenlokatie van het Parkhuis. Om de feestvreugde te verhogen werden er door Jan en Masha van drum4fun allerlei verkleed atributen uitgedeeld en al snel trommelden de deelnemers, varierend in leeftijd van 80 tot 12 jaar vol overgave het swingende Afrikaanse ritme mee.
 
Er werd op een gegeven moment zelfs naar hartelust meegedanst op de solo van rasartiest Ousmane Seye afkomstig uit Senegal.
Het was de eerste keer dat personeel en familieleden op informele wijze bij elkaar kwamen om gewoon maar eens lekker plezier te maken. Dat is zeker gelukt, en voor herhaling vatbaar.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.