Man aangehouden met 75 flessen shampoo en babyverzorgingsproducten

16 september 2012

DORDRECHT -  De politie heeft vrijdagochtend 14 september een 56-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van heling. De politie kreeg die ochtend een melding dat er een aanrijding had plaatsgevonden tussen een auto en een fietser op de kruising van de Prinses Julianaweg met de Johan de Oudestraat.

Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen op de kruising de man op zijn fiets en de bestuurder van de auto (een 38-jarige man uit Utrecht) aan. Toen de agenten de fietser aanspraken, zagen ze dat hij een tas bij zich droeg met hierin 75 flessen shampoo en babyverzorgingsartikelen, vermoedelijk van diefstal afkomstig. De man is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het bureau. Inmiddels is hij in verzekering gesteld. De tas met goederen is door de agenten in beslaggenomen. Het is nog niet bekend waar de grote hoeveelheid goederen zijn weggenomen. De politie doet nog onderzoek naar de herkomst van de artikelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.