In Gesprek Met woensdag over Ark van Noach

27 februari 2012
In Gesprek Met woensdag over Ark van Noach

DORDRECHT -  Johan Huibers heeft alle informatie over de bouw van zijn Ark van Noach in Dordrecht ingediend bij de gemeente Dordrecht. Dat zegt zijn dochter in het programma In gesprek met van Ad van den Herik. ,,We wachten nu op de handtekeningen en stempels van de gemeente.

De Ark van Noach had op 17 februari voor het publiek open moeten gaan, maar de opening is voor onbepaalde tijd uitgesteld.  Wethouder Piet Sleeking heeft externe deskundigheid laten inhuren om nu te kunnen bepalen of ook uit de beschrijvingen blijkt dat de boot wel veilig genoeg is om tienduizenden bezoekers te gaan ontvangen.

De familie Huibers beschouwt de ark niet als een bekeerboot om mensen tot het evangelie te brengen, maar bezoekers zouden wel geprikkeld moeten worden om na te denken over het geloof en de Bijbel.

In Gesprek met wordt woensdagavond vanaf 18 uur uitgezonden op RTV Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.