Gerben Baaij woensdag In Gesprek Met op RTV Dordrecht

17 september 2012

DORDRECHT -  Gerben Baaij, directeur Dordrecht Marketing, is woensdagavond vanaf 18 uur te gast in het TV programma ,,In gesprek met". Ad van den Herik praat met hem over evenementen in de stad en ook over het Grote Stadsdebat van 3 oktober. Dat is aangekondigd als het grote feestdebat.

Dordrecht heeft de naam van evenementenstad en hoe kan dat verder worden uitgebouwd? Keren de Hoffeesten terug rond 19 juli of kiezen we andere mogelijkheden. Gerben Baaij geeft een eigen visie op de promotie van de stad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.