,,Dordrecht scoort drie keer slecht op landelijke rating kantoorlocaties"

18 september 2012

DORDRECHT -  De stad Dordrecht scoort drie keer slecht op een landelijke ranking, met 232 vermeldingen, van kantoorlocaties. Dat meldt makelaar Jones Lang en Lasalle op de eigen website. 

Volgens die ranglijst komen drie gebieden van Dordrecht zelfs niet bij de eerste tweehonderd vermeldingen op de ranglijst. Het gaat om Dordtsche Kil, het havengebied en het terrein Laan der Verenigde Naties. Volgens het landelijke makelaarsbedrijf zijn vooral bedrijfslocaties met winkels en horeca populair. De ranglijst zou niet alleen op de prijs zijn gemaakt, maar tellen voorzieningen om de plek juist extra.

 

Meer op:

http://www.joneslanglasalle.nl/Netherlands/nl-nl/Pages/rankingkantoorlocaties-Ranking.aspx

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.