PvdA Dordrecht bepleit aanpak leegstand oud pand Keuringsdienst

19 september 2012

DORDRECHT - De laagdurige leegstand van het voormalige kantoorpand van de Keuringsdienst van waren is veel Sterrenburgers een doorn in het oog. Het kwam gisteren weer aan de orde in het Stadskantoor. De PvdA vindt het te makkelijk om particulieren die hun huis niet onderhouden snel aan te schrrijven en zo'n kantoorpand te moeten laten staan.

Be richt op website PvdA Dordrecht:

Terwijl gebouwen van commerciele partijen - zoals het gebouw van de oude Keuringsdienst van Waren in Sterrenburg - staat te verrotten, op een zichtlocatie. En dat al vele jaren achter elkaar, en daar doet de overheid niets aan. Volgens de wethouder is het college nog altijd bezig met te onderzoeken hoe zij hier kunnen ingrijpen, maar zonder resultaat tot op heden. Een particuliere bewoner aanpakken is blijkbaar makkelijker...

De winkeliers van Sterrenburg hopen op de plek te kunnen uitbreiden. De eigenaar van de opstal schermt met andere plannen.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.