Politie zoekt getuigen ongeval A16

19 september 2012

DORDRECHT - Op dinsdagavond heeft een ongeval plaatsgevonden op de A16 waarbij een personenauto en een vrachtauto betrokken waren. Het ongeval is mogelijk ontstaan door een manoeuvre van een tweede vrachtauto die op de vluchtstrook stond. De politie zoekt getuigen.

Het ongeval vond plaats op dinsdagavond rond 19:10 uur. Een personenauto reed op de A16 in de richting van Rotterdam, ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht. Vlak bij het benzinestation stond een vrachtwagen op de vluchtstrook die plots begon te rijden en de rijbaan op kwam. De 18-jarige bestuurder van de personenauto moest daarom hard remmen. Hierdoor raakte de auto in een slip. Een achteropkomende vrachtauto kon een aanrijding met de auto niet meer voorkomen.

In de auto zaten drie inzittenden, de jongeman van 18 jaar, een meisje van 16 jaar en een jongen van 11 jaar oud uit Zwijndrecht. Ze zijn door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 18-jarige bestuurder liep door de aanrijding vermoedelijk een hersenschudding op. De 11-jarige jongen liep een gebroken kaak op en de 16-jarige vrouwelijke passagier bleek niet gewond te zijn. Hij ligt nog ter behandeling in het ziekenhuis.

Getuigen
De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en is op zoek naar de bestuurder van de vrachtwagen die op de vluchtstrook heeft gestaan. Bent of kent u deze bestuurder? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Ook dan kunt u contact opnemen met de politie.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.