Zakkenrollers op heterdaad aangehouden

22 september 2012

DORDRECHT - De politie heeft vrijdagmiddag twee Bulgaarse vrouwen op heterdaad aangehouden na zakkenrollerij in de binnenstad van Dordrecht. Agenten in burger zagen op de Bagijnhof de twee dames in een winkel een portemonnee stelen uit een tas van een vrouw. Buiten werd het duo direct in de kraag gevat.

De portemonnee werd direct terug gegeven aan de gedupeerde. Die heeft aangifte gedaan. De verdachten, twee vrouwen van 22 en 24 jaar, zijn ingesloten. Ze worden verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.