500 euro boete na openlijke geweldpleging in binnenstad

23 september 2012

DORDRECHT - Een 26-jarige man uit Dordrecht heeft in de nacht van zaterdag op zondag een boete gekregen van 500 euro voor openlijke geweldpleging in de binnenstad van Dordrecht.

De man kwam binnen op een besloten feest in de Blindeliedengasthuissteeg maar werd verzocht te vertrekken aangezien hij niet uitgenodigd was. HIerop werd hij kwaad en ging op de vuist met meerdere personen. De politie werd gealarmeerd die de verdachte aanhield en insloot op het politiebureau.
 
Een 26-jarige man uit Dordrecht deed aangifte. Hij raakte licht gewond door het geweld. Na verhoor kreeg de verdachte de boete van 500 euro opgelegd die hij direct betaalde. Daarna mocht hij naar huis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.