Voetbalwedstrijd ontaardt in vechtpartij

23 september 2012

DORDRECHT - De politie heeft zaterdagmiddag twee mannen van 24 en 32 jaar uit Dordrecht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een vechtpartij tijdens een voetbalwedstrijd aan de Laan van London in Dordrecht.

Tijdens de wedstrijd zaterdagmiddag werd een 21-jarige speler uit Nieuw-Lekkerland geslagen nadat hij in het voetbalspel een tegenstander een schouderduw gaf. Hierop gingen meer spelers van beide teams zich ermee bemoeien en ontstond een vechtpartij. De wedstrijd werd gestaakt en de politie gealarmeerd. De politie heeft de zaak in onderzoek.  De 21-jarige heeft aangifte gedaan. De twee verdachten zijn verhoord over hun betrokkenheid en aandeel in de vechtpartij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.