Fietser zwaargewond na aanrijding

25 september 2012

DORDRECHT - Een 14-jarige jongen uit Dordrecht is maandagmiddag zwaar gewond geraakt na een aanrijding met een auto.

De jongen fietste rond kwart over vier over de kruising Kapityeinweg/Galileilaan. Daar werd hij aangereden door een auto, die uit de richting van de Talmaweg kwam. De jongen was op het moment dat de hulpdiensten arriveerden aanspreekbaar, maar liep zware verwondingen op. Hij is overgebracht naar het Sophia Kinderziekenhuis.

De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.