Kinderkorenfestival wint SpicyLemon voor talent

25 september 2012
Kinderkorenfestival wint SpicyLemon voor talent

DORDRECHT - SpicyLemon doneert 20000 tot 25000 euro aan 18 goede doelen gedragen door bevolking in Nederland die talent ontwikkeling stimuleren.

SpicyLemon, online beveiligingsexpert investeert met SpicyLemon voor Talent tussen de 20.000 en 25.000 Euro verdeeld over 18 goede doelen, waaronder het Leonardo onderwijs Dordrecht en het Korenfestival wat afgelopen weekend plaats vond in Dordrecht. De initiatieven worden gedragen door de Dordtenaren, zoals bleek uit de kleine 20.000 stemmen die ieder initiatief kreeg tijdens de campagne.

Nienke Ryan, Managing Director van SpicyLemon: "Onze core business is het bieden van computerbeveiliging zodat iedere gebruiker zich in alle vrijheid kan ontwikkelen met behulp van de digitale mogelijkheden. Door talent te ontwikkelen en kennis te bundelen, krijgen we het allemaal beter. Daarom ondersteunen wij 18 initiatieven financieel, die talent ontwikkeling stimuleren en door de bevolking gedragen worden".

Op 22 september werd de eerste cheque overhandigd aan Gerard Hovius, voormalig wethouder van Dordrecht en voorzitta.er van het bestuur van Bijzondere Concerten Dordrecht:"Meer bedrijven zouden het voorbeeld van SpicyLemon moeten volgen om dit soort initiatieven financieel te steunen!". Een van de deelneemsters (10 jaar) van het kinderkorenfestival: "Omdat ik verschillende dingen leer en in bepaalde dingen goed kan worden, kan ik toch trots op mezelf zijn als het ergens anders niet zo mee zit. Daardoor blijf ik ook de moeilijke dingen proberen en lukken die ook beter." Wethouder onderwijs en cultuur Bert van de Burgt sloot de dag af en onderstreepte het belang van muziek voor talent ontwikkeling.

In samenwerking met ToBe wordt nu ook op scholen muziek aangeboden. Van de burgt: "Muziek maakt slim; het stimuleert de ontwikkeling bij jong en oud van de intelligentie en sociaal gedrag. Ik daag iedereen uit om muziek te maken en hierdoor slimmer en socialer te worden!"
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.