Veiligheidsregio ZHZ gaat verhuizen

27 september 2012
Veiligheidsregio ZHZ gaat verhuizen

DRECHTSTEDEN - De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) is 21 september jl. verhuisd naar Romboutslaan 105 in Dordrecht. Nagenoeg alle organisatie-eenheden binnen de VRZHZ zijn nu op één locatie gehuisvest.

In het nieuwe pand aan de Romboutslaan zitten de Directie, de Hoofdafdeling Risico-en Crisisbeheersing en de Regionale Brandweer Zuid-Holland Zuid. De Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) komt eind oktober ook naar het nieuwe kantoor.

In het kantoor is ook het nieuwe Regionaal Coördinatie Centrum (RCC) gehuisvest. Vanuit het RCC wordt bij een crisis of grote calamiteit de hulpverlening en communicatie gecoördineerd. Het RCC was al een week eerder verhuisd. Inmiddels worden alle gebruikers van het RCC geïnformeerd over de nieuwe werkplek, incl. de apparatuur.

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid heeft ook een nieuw telefoonnummer: 088 – 636 5000. Het bekende alarmnummer 112 blijft uiteraard gehandhaafd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.