Verdachten aangehouden na poging diefstal van brandstof

28 september 2012

DORDRECHT - Politieagenten hebben twee mannen aangehouden, nadat er op donderdagavond was geprobeerd om diesel uit een vrachtwagen te stelen.

De agenten gingen snel ter plaatse toen een getuige meldde dat er een verdachte bestelauto bij een vrachtwagen stond op een parkeerplaats in de Snelliusstraat. De agenten troffen de mogelijk betrokken auto aan op de Rijksstraatweg. Toen zij de bestelauto controleerden roken zij een sterke diesellucht en in de laadruimte stond een lege tank. De agenten hielden de twee inzittenden aan en bracht ze naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. Mogelijk is het duo tijdens de poging diefstal gestoord. De politie onderzoekt de zaak. De twee mannen, Dordtenaren van 20 en 22 jaar oud, zitten nog vast. De bestelauto van de het tweetal is in beslag genomen.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.