Dordrecht feliciteert jubilerende ondernemers

28 september 2012
Dordrecht feliciteert jubilerende ondernemers

DORDRECHT - Dit jaar jubileren ruim 140 Dordtse ondernemers 25, 40, 50 of 75 jaar. Op woensdag 26 september feliciteerde wethouder Sleeking een groot aantal van hen tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Stadhuis.

Wethouder Sleeking: “Wij zijn trots op ons zittend bedrijfsleven en met deze feestelijke bijeenkomst wil het college van burgemeester en wethouders graag waardering uitspreken voor de jubilarissen."

Gezond ondernemersklimaat
Het college vindt het ondernemers- en vestigingsklimaat van Dordrecht zeer belangrijk. Dankzij de jubilerende bedrijven, die al jarenlang in Dordrecht ondernemen, is er een gezond en sterk ondernemersklimaat en dat wil het college graag behouden. “De economische- en maatschappelijke rol van deze bedrijven is van groot belang voor onze stad. Zij zijn medebepalend voor de identiteit van Dordrecht”, aldus Sleeking.

Reliëfstempel
Alle jubilarissen ontvingen een reliëfstempel met het aantal jaren dat het bedrijf onderneemt in Dordrecht. De afdruk is vergelijkbaar met een watermerk. De ondernemer kan hiermee extra cachet geven aan zijn briefpapier, factuur en envelop.

Waardering
Het team van Dordt onderneemt zocht enkele jaren geleden een manier om alle jubilerende ondernemers te feliciteren. Vijf jaar geleden is het initiatief opgestart door creatief ondernemer Hans Jansen Manenschijn in samenwerking met Dordt onderneemt. Met deze jaarlijkse bijeenkomst wil het college zijn waardering voor het bedrijfsleven uitspreken.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.