Vluchtpoging verdachte mislukt

29 september 2012

DORDRECHT -Een 33-jarige man uit Dordrecht heeft na zijn aanhouding geprobeerd te vluchten maar dat mislukte. Agenten zagen hem op vrijdagmiddag 28 september 2012 fietsen over de Kilwijkstraat in Dordrecht. Hij reed weg maar op het Statenplein lukte het een agent hem te controleren. De verdachte had een tas bij zich. De agenten vermoedden dat daar verdovende middelen inzaten en namen de 33-jarige mee naar de politieauto. Opeens zette hij het op een lopen en pakte in zijn vlucht een fiets van iemand af.

Hij reed over de Schoolstraat in de richting van de Noordendijk. De verdachte gooide de tas weg. Kort hierop hielden agenten hem aan op de Prins Willem van Oranjehof. Direct nam de 33-jarige een vechthouding aan waarop de politie bij de aanhouding pepperspray gebruikte. In de tas zaten inderdaad verdovende middelen. Het ging om een zak met ruim 150 gram henneptoppen en nog een zakje met vijf gram hennep.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.