Medewerkers Toezicht geslagen

29 september 2012

DORDRECHT - Twee medewerkers van de dienst Toezicht zijn geslagen. Ze wilden op vrijdagavond 28 september 2012 iemand aanspreken over het gebruik van alcoholische drank. Dat gebeurde in de buurt van de speeltuin aan het Oranjepark in Dordrecht. Direct sloeg deze man de twee die letsel opliepen aan hun gezicht. De politie begon een onderzoek en hield bij het station in Dordrecht een 39-jarige man uit Dordrecht aan als verdachte van de mishandeling.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.