Aanhoudingen voor heling

29 september 2012

DORDRECHT -Twee vrouwen van 21 en 27 jaar uit Dordrecht zijn aangehouden voor heling. De politie begon op vrijdagmiddag 28 september 2012 een onderzoek nadat er informatie kwam dat er een mogelijk gestolen fiets werd aangeboden op internet. Op de Albertine Agnesstraat in Dordrecht vond de politie de twee vrouwen die inderdaad een fiets bij zich hadden waarvan een deel van het chassisnummer was weggekrast. De politie onderzoekt of de fiets gestolen is.

Bij het verblijfadres van een van de verdachte vond de politie nog een fiets, een aantal kinderzitjes en fietstassen. Agenten namen de verdachten mee naar het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.