FC Dordrecht loot Scheveningen thuis

29 september 2012
FC Dordrecht loot Scheveningen thuis

DORDRECHT - Bij de loting voor de derde ronde van de KNVB Beker kwam er voor FC Dordrecht de gevraagde wedstrijd uit de koker: een thuiswedstrijd tegen een amateurclub. Op - waarschijnlijk - dinsdag 30 oktober komt Scheveningen naar de Krommedijk. De definitieve speeldag (dinsdag, woensdag of donderdag) wordt later door de KNVB bekend gemaakt.

Eén maal eerder troffen beide ploegen elkaar. Op 10 augustus 2004 werd het in de eerste ronde van de KNVB Beker 7-1 voor FC Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.