Externe denktank praat over toekomst van Centrum De Buitenwacht

04 oktober 2012

DORDRECHT - De positie en toekomst van Centrum de Buitenwacht in Dordrecht wordt tegen het licht gehouden. Daarvoor is een externe denkrtank samengesteld. De Buitenwacht kent al een lange historie van meer dan dertig jaar. Het activiteitencentrum meldt verschillende programma's op de eigen website, waaronder wijkwinkel, koffieinloop en zing-in. Ook is er een onderwijspoot.

In de nieuwsbrief van de Buitenwach, te vinden in een voormalige kerk in Krispijn,  wordt dan op de volgende wijze bekend gemaakt:

Verklaring bestuur Buitenwacht:

Externe denktank toekomst Buitenwacht
In de vorige nieuwsbrief stonden we stil bij de huidige en toekomstige ontwikkelingen en activiteiten van de Buitenwacht. We gaan aantal externe mensen en organisaties  die betrokken zijn bij de Buitenwacht vragen om met ons mee te denken over de toekomst van de Buitenwacht.  We verwachten dat dit proces in oktober afgerond kan worden met een duidelijke visie.
We zullen u hierover informeren.
Het bestuur kijkt terug op een intensief half jaar waar veel is gebeurd en er ook impopulaire maatregelen moesten worden genomen. Er is door de vrijwilligers en beroepskrachten veel werk verzet en we willen hiervoor iedereen bedanken.

Wij  kijken met vertrouwen naar de toekomst.

Namens het bestuur,

Riet Duykers

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.