Mannen na nepberoving aangehouden

07 oktober 2012

DORDRECHT - Twee mannen van 19 en 20 jaar uit Dordrecht zijn op 6 oktober in hun woonplaats aangehouden. De 19-jarige pizzakoerier deed op 16 september aangifte van een beroving die op 5 september in Dordrecht zou hebben plaatsgevonden.

De koerier zou die dag – naar eigen zeggen – door drie jongens met geweld van zijn portemonnee zijn beroofd. De politie had meerdere redenen om aan de aangifte van de man te twijfelen en ging als snel uit van een mogelijke valse aangifte, wat in het verloop van het onderzoek bevestigd werd. Uit dat onderzoek kwam ook de identiteit van de tweede man naar voren, die van diefstal en van medeplegen verdacht wordt. Na hun verhoor zijn beide mannen heen gezonden. De politie heeft proces verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.