Omleiding Burgemeester de Raadtsingel door werkzaamheden Spoorzone

08 oktober 2012
Omleiding Burgemeester de Raadtsingel door werkzaamheden Spoorzone

DORDRECHT - Op woensdag 10 oktober wordt de Burgemeester de Raadtsingel vanaf de Dokweg richting Centrum afgesloten. Dit is nodig om de werkzaamheden voor de Spoorzone mogelijk te maken. De werkzaamheden duren tot 9 november.

Werkzaamheden
Er worden de komende periode boorputten gemaakt langs de Spoorzone. Deze boorputten zijn nodig voor de brandveiligheid, opdat de brandweer in het geval van calamiteiten gemakkelijk bij het bluswater kan komen. Hiervoor wordt de Burgemeester de Raadtsingel de komende vier weken gedeeltelijk afgesloten.

Omleiding
Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan vanaf de Dokweg richting Centrum afgesloten. Maasplaza en de Rozenhof zijn wel bereikbaar. Vanaf 17 oktober is alleen nog Maasplaza bereikbaar. De Rozenhof is dan alleen bereikbaar via de rijbaan richting Dokweg. Het overige verkeer wordt omgeleid. De omleidingroute wordt met gele borden langs de weg en op een tekstkar onder de brug op de Dokweg aangegeven. Omwonenden ontvangen een brief.

Achtergrond
Het boren van brandputten gebeurt in het kader van het project “Brandputten Spoorzone te Zwijndrecht en  Dordrecht”. Het doel van dit project is het verbeteren van de bluswatervoorziening rondom het spoortraject Zwijndrecht en Dordrecht. Hormann Grondboringen voert de werkzaamheden uit in opdracht van de veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Mensen met vragen kunnen contact opnemen met Bluswater OK via info@bluswaterok.nl of telefoonnummer 0529-484315.

Voor meer informatie over de omleiding kijk op: www.dordrecht.nl/wegafsluitingen.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.