Peuterspeelzaal Nijntje in de bibliotheek

11 oktober 2012
Peuterspeelzaal Nijntje in de bibliotheek

DORDRECHT - Op woensdagmiddag 10 oktober hebben de peuters van peuterspeelzaal Nijntje een bezoek gebracht aan de bibliotheek in Papendrecht.
Na een wandeling met 2 bolderkarren, wagens en de hulp van ouders, kwamen we om 14 uur aan. Daar werden we hartelijk ontvangen door Dorien van de bibliotheek.

Dorien heeft de peuters voorgelezen met behulp van een vertelkastje. Het verhaal heette: Wat nu, Olivier? Olivier wilde achter een mooi geel herfstblad aanrennen, maar raakte toen de weg kwijt. De kinderen luisterden aandachtig naar het verhaal.
Dorien las nog een boek voor, waarbij de peuters opdrachtjes kregen. Tenslotte mochten ze zelf boekjes lezen en hebben we buiten in het herfstzonnetje nog wat gedronken en gegeten. Het was een gezellige middag dankzij Dorien van de bibliotheek.

Ook op de peuterspeelzaal wordt veel voorgelezen en tijdens de Kinderboekenweek stimuleren wij dit nog extra, want voorlezen is heel belangrijk en leuk!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.