Politie treedt op tegen verkeerd parkeren

13 oktober 2012

DORDRECHT - De politie van het wijkteam Dordrecht-Centrum gaat verkeerd parkeren in de wijk Reeland en de Indische Buurt aanpakken. Dat gebeurt na klachten uit de buurt en onveilige situaties. Nu staan auto’s bijvoorbeeld geparkeerd op straathoeken en trottoirs. Dat kan gevaren opleveren. Tot 15 oktober 2012 waarschuwt de politie en hierna worden bekeuringen uitgedeeld. Een bekeuring voor foutparkeren begint bij 70 euro, maar kan oplopen tot 180 euro (foutief parkeren op een invalidenparkeerplaats).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.