Auto rijdt door tuinen en raakt twee auto's aan Thorbeckeweg

15 oktober 2012

DORDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - De politie heeft een 20-jarige man uit Dordrecht aangehouden omdat hij doorgereden is na een ongeval. Het politieonderzoek begon op donderdagavond 11 oktober 2012 na een melding dat er een auto met gedoofde verlichting over het trottoir op de Thorbeckeweg in Dordrecht reed. Daar bleek dat het voertuig door twee tuinen was gereden en ook nog twee geparkeerde auto’s had geraakt.

Het voertuig vonden agenten op de Roestuin in Hendrik-Ido-Ambacht. Op dat moment kwamen twee personen aangelopen waarvan er een de autosleutels bij zich had. De politiemensen hielden deze 20-jarige man aan die in eerste instantie niet wilde blijven staan. Mogelijk dat er nog een vrouw betrokken is bij het ongeval. Daarom zoekt de politie mensen die iets gezien hebben rond 23.50 uur op de Thorbeckeweg. Getuigen kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.